Skip to content

Om oss

Eltavler av høy kvalitet

Siden 1977 har Lunde og Rougthvedt AS raskt utviklet en solid markedsposisjon på sørøstlandet. I 1997 fikk firmaet nye eiere, og i 2008 endret selskapet navn til Eltavle Grenland AS. I oktober 2022 ble virksomheten en del av Satema-gruppen gjennom oppkjøp av Satema AS.

Industrimarkedet i Grenland har stilt spesielle krav, noe som har gitt oss verdifulle utfordringer og høy faglig kompetanse. I tillegg til vår sterke ekspertise innen industri og vann- og avløpssystemer, skreddersyr vi løsninger for næringsbygg, offentlige bygg, skoler, barnehager og mer.

Vårt primærmarked er sørøstlandet, men vi leverer til hele landet. Eltavle Grenland kjennetegnes av dyktige og engasjerte medarbeidere med lang erfaring. Vi samarbeider tett med våre kunder for å skreddersy løsninger etter deres behov.

Vi skal sette standarden for elektrotavler og er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd. Fornøyde kunder er vår viktigste målsetting. Våre medlemskap i Norsk Eltavleforening og NHO Elektro gir oss kunnskap og trygghet som kommer kundene til gode i form av førsteklasses elektrotavler.

Eltavle Grenland har over 45 års erfaring innen prosjektering, produksjon og montering av elektrotavler. Våre tavler er av høy kvalitet og godt anerkjent i markedet.